Početna Proizvodi Ponude Uživajte u okusima istarskih vina i kuhinje
1 Odabrana ponuda

Restoran San Rocco

Iskustvo
Počastite se večerom od 10 sljedova za dvoje u kombinaciji s hrvatskim vinima u nagrađivanom baštinskom hotelu s gurmanskim restoranom San Rocco. Vi i vaša pratnja uživat ćete u obroku od tradicionalnih istarskih namirnica poput tartufa, maslinovog ulja i svježe, lokalno ulovljene ribe i divljači. Uz svaki slijed ponudit će vam se domaće vino koje će naglasiti puni okus svakog jela. Sommelier restorana provest će vas kroz svaki slijed i ispričati ponešto o svakom vinu koje kušate. Samo za korisnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo
Dijeliti intiman, raskošni obrok u hrvatskom vinskom podrumu s vama dragom osobom.

Istaknuto
Pogostite se večerom za dvoje u kombinaciji s 10 hrvatskih vina
Kušajte ukusnu istarsku kuhinju
Naučite o lokalnim vinima od sommeliera

Detalji
Iskustvo i cijena kupnje su za dvije osobe
Iskustvo vrijedi za goste u dobi od 18 i više godina
Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja
Uvjeti i odredbe
Za ovo iskustvo nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno

1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com.
2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.
3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
5. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
6. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
7. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od ekskluzivne večere za dvoje. Večera je osmišljena kao degustacijski jelovnik od 10 sljedova u kombinaciji s 10 hrvatskih vina koji se poslužuje u restoranu San Rocco.
8. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
9. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
10. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 260,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics