Početna Proizvodi Ponude Hoteli Počastite se dvjema luksuznim noćima u hotelu Vela Vrata
1 Odabrana ponuda

Počastite se dvjema luksuznim noćima u hotelu Vela Vrata

Doživljaj
Pobjegnite u srednjovjekovni gradić Buzet na šarmantni hrvatski poluotok Istru. Uživajte u luksuzu i romantici tijekom trodnevnog boravka u boutique hotelu Vela Vrata. Smjestite se u svoju sobu u ovoj intimnoj, obiteljskoj gostionici koja gleda na dolinu rijeke Mirne, zatim se opustite u zatvorenom bazenu i isprobajte sadržaje u spa centru, kao što su jacuzzi i finska sauna. Napunite baterije uz besplatan švedski stol za doručak sljedećeg jutra prije posjeta destileriji Aura za degustaciju rakije i lokalnih džemova. Također, posjetite Natura Tartufi gdje ćete uživati ​​u degustaciji istarskih tartufa. Na recepciji hotela dobit ćete vaučer za degustaciju tartufa. Samo za korisnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo
Uživajte u romantici i opustite se na šarmantnom hrvatskom seoskom imanju s nekim posebnim

Istaknuto
Uživajte u dvokrevetnoj sobi hotela Vela Vrata
Uživajte u neograničenom korištenju bazena i spa centra
Kušajte rakije i džem u destileriji Aure
Kušajte istarske tartufe u Natura Tartufi

Detalji

Iskustvo je dostupno do 31. prosinca 2020. godine

Iskustvo se mora rezervirati najmanje 4 dana unaprijed

Iskustvo vrijedi za goste starije od 18 godina

Cijena je za 2 osobe

Klikom na „Kupi sada” pristajete na sve naše Uvjete korištenja

Uvjeti i odredbe

1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com

2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.

3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.

5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.

6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od dva noćenja u hotelu Vela Vrata uz neograničeno korištenje zatvorenog bazena, ekskluzivnog doručka sa švedskim stolom, neograničenog korištenja spa centra (u slučaju prethodne rezervacije), besplatne Wi-Fi veze, parkirališnog mjesta i posjeta destileriji Aura (degustacija ograničenog izdanja voćne rakije).

7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.

8. Potrebna je rezervacija 4 dana prije dolaska.

Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 2
Količina
- +
Cijena
€ 263,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics