Početna Proizvodi Ponude Hoteli Počastite se dvjema luksuznim noćima u hotelu Vela Vrata
1 Odabrana ponuda

Počastite se dvjema luksuznim noćima u hotelu Vela Vrata

Iskustvo
Pobjegnite u srednjovjekovni gradić Buzet na šarmantni hrvatski poluotok Istru. Uživajte u luksuzu i romantici tijekom trodnevnog boravka u boutique hotelu Vela Vrata. Smjestite se u svoju sobu u ovoj intimnoj, obiteljskoj gostionici koja gleda na dolinu rijeke Mirne, zatim se opustite u zatvorenom bazenu i isprobajte sadržaje u spa centru, kao što su jacuzzi i finska sauna. Napunite baterije uz besplatan švedski stol za doručak sljedećeg jutra prije posjeta destileriji Aura na degustaciju rakije i lokalnih džemova. Također, posjetite Natura Tartufe gdje ćete uživati ​​u degustaciji istarskih tartufa. Na recepciji hotela dobit ćete vaučer za degustaciju. Ekskluzivno za korisnike  Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo
Uživajte u romantici i opustite se na šarmantnom hrvatskom seoskom imanju s nekim posebnim

 

Istaknuto

 • Uživajte u dvokrevetnoj sobi hotela Vela Vrata.
 • Uživajte u neograničenom korištenju bazena i spa centra.
 • Kušajte rakije i džemove u destileriji Aura.
 • Kušajte istarske tartufe u Natura Tartufima.

 

Detalji

 • Iskustvo se mora rezervirati najmanje četiri dana unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od osamnaest godina.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od dva noćenja u hotelu Vela Vrata uz neograničeno korištenje zatvorenog bazena, ekskluzivnog doručka sa švedskim stolom, neograničenog korištenja spa centra (u slučaju prethodne rezervacije), besplatne Wi-Fi veze, parkirališnog mjesta i posjeta destileriji Aura (degustacija ograničenog izdanja voćne rakije).
 5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje četiri dana prije dolaska.
 9. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 10. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 2
Količina
- +
Cijena
€ 263,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics