Početna Proizvodi Ponude Večerajte sa stilom uz jedno od najvećih imena istarskog vina
1 Odabrana ponuda

Degustacija s Brunom Trapanom u Puli

Doživljaj
Upoznajte poznatog istarskog vinara Brunu Trapana prilikom degustacije vina i večere u njegovoj modernoj i umjetnički nadahnutoj vinariji, Wine Station Trapan. Vi i vaša voljena osoba provest ćete večer s majstorom koji će vas upoznati sa svojim različitim vinima i s vama podijeliti priče o tome kako je ova vinarija nastala. Nakon toga uživat ćete u posebnoj večeri, pripremljenoj od lokalnih sastojaka na klasičan istarski način, dok upijate živahan ambijent vinarije. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Nazdravljanje s voljenom osobom i karizmatičnim vinarom u njegovoj vinariji.

Istaknuto
Upoznajte slavnog istarskog vinara Brunu Trapana
Kušajte njegova najbolja vina
Počastite se tradicionalnim istarskim jelom

Detalji
Doživljaj se održava tijekom ljetnih mjeseci, od 1. lipnja do 1. rujna 219.
Parkiranje je uključeno u iskustvo
Nekoliko dana prije događanja, Priceless Croatia obratit će se gostima putem e-pošte s daljnjim uputama za sudjelovanje
Gosti moraju pokazati e-ulaznicu i identifikacijski dokument za ulazak na događanje

Odredbe i uvjeti

  1. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
  2. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelj/ica moraju pokazati e-ulaznicu generiranu na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
  3. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
  4. Svaka rezervacija vrijedi za dvije osobe.
  5. U ovo iskustvo uključena je ulaznica za uživanje u doživljaju degustacije vina i večere u vinariji Wine Station Trapan.
  6. Ovaj doživljaj Priceless uključuje parkiranje.
  7. Nekoliko dana prije putovanja, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o tome kako iskoristiti iskustvo i telefonskim brojem za kontakt s članom vinarije Wine Station Trapan koji će vam pružiti pristup i pobrinuti se za vaš doživljaj.
  8. Za više informacija o tome kako doći do vinarije Wine Station Trapan pogledajte sljedeću poveznicu: http://www.trapan.hr
  9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 110,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics