Početna Proizvodi Ponude Počastite svoja osjetila hrvatskom kuhinjom, kavom i kulturom u Zagrebu
1 Odabrana ponuda

Počastite svoja osjetila hrvatskom kuhinjom, kavom i kulturom u Zagrebu

Iskustvo

Okusite hrvatsku tradiciju u Zagrebu u jednom danu ispunjenom kulinarstvom i kulturom. Vi i vaša pratnja uzet ćete svježe sastojke na Dolcu, poznatoj tržnici na otvorenom, i popiti kavu u centru grada. Zatim ćete se zaputiti u stan iz 19. stoljeća i tamo pripremiti tradicionalni ručak koristeći se kupljenim namirnicama te uživati u vlastitoj kulinarskoj kreaciji. Bit će posluženi domaće vino i liker, a nakon jela primit ćete i diplomu Cooking Croatia. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Doživjeti hrvatsku kulturu s partnerom/icom uz hranu i piće

 

Istaknuto

 • Prošećite slavnom tržnicom Dolac.
 • Skuhajte domaći ručak i uživajte u njemu uz domaća pića.
 • Ponesite kući diplomu Cooking Croatia.
   

Detalji

 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od dvadeset i jedne godine.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Preporučujemo da priliko kupnje najavite eventualna ograničenja zbog kojih je potrebno prilagoditi iskustvo (alergije i sl.).
 • Kako biste provjerili dostupnost za određene datume i vremena prije kupnje, pošaljite e-poruku na info@cookingcroatia.com.

 

Odredbe i uvjeti

 1. Ova je ponuda dostupna samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od potpune usluge obilaska – posjet gradskoj tržnici s organizatorom, stvaranje jelovnika ovisno o ponuđenim namirnicama na tržnici, kupnja namirnica, šetnja od gradske tržnice do centra i kava, posjet sajmu antikviteta, tečaj kuhanja, degustacija domaćih proizvoda obiteljskih gospodarstava, ručak s tri slijeda, diploma tečaja Cooking Croatia te suvenir.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Ovo iskustvo ne uključuje parkiranje.
 9. Minimalna dob sudjelovanja u iskustvu je 21 godina.
 10. Nekoliko dana prije iskustva, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o posebnoj ponudi te telefonskim brojem za kontakt s članom osoblja.
 11. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 205,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics