Početna Proizvodi Ponude Ponesite sa sobom poklon paket s originalnom hrvatskom čipkom
1 Odabrana ponuda

Take me home

Doživljaj

Neka vaše putovanje u Hrvatskoj obilježi ručno izrađeni poklon paket iz dizajnerske trgovine Take Me Home. Dobit ćete autentičnu lepoglavsku čipku idealnu za uokviriti, dva držača za lonac, kuhinjsku krpu i džepno ogledalo s istim motivom. Vaša lepoglavska čipka bit će zapakirana u prekrasnu ambalažu s informacijama o detaljima proizvodnje, originalnom oznakom "Izvorno hrvatsko" te potvrdom o autentičnosti. Svaki komad u paketu temelji se na poznatom simbolu sunca koji predstavlja život i energiju. Isključivo za korisnike Mastercard kartica.

Što je neprocjenjivo

Iznenadite nekoga koga volite prekrasno ukrašenom, ručno izrađenom hrvatskom čipkom.

Istaknuto

Zakoračite u hrvatski design shop posvećen kvalitetnoj lokalnoj proizvodnji
Ponesite kući poklon paket s lepoglavskom čipkom
Dobivate detaljne informacije o čipki i potvrdu o autentičnosti

Detalji
Doživljaj vrijedi do 30. rujna 2019. - od ponedjeljka do petka (9.30 - 20h) te subotom (10 - 15h)
Mjesto preuzimanja paketa: Take Me Home - Croatian Design Shop (Tomiceva 4, Zagreb, Croatia)
Kupnja paketa donosi vaučer za 2 osobe
Paket je potrebno platiti barem 3 dana prije njegova preuzimanja

Uvjeti i odredbe

1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com.

2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora (ako nije moguće dočekati goste u slučaju lošeg vremena itd.)

3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

5. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.

6. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.

7. Ovo iskustvo uključuje paket koji se sastoji od poklon paketa s Lepoglavskom čipkom.

8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 115,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics