Početna Proizvodi Ponude Nabavite rijetke i ukusne suvenire iz slastičarnice O'š Kolač
1 Odabrana ponuda

Ukusni O'š Kolač suveniri u Splitu

Doživljaj
Okusite slatku stranu Hrvatske uz poseban izlet u O'š Kolač, popularnu slastičarnicu u Splitu. Upoznat ćete osnivačicu i chefa Teu Mamut i uživati u njezinim jedinstvenim desertima. Zatim ćete odnijeti kući ručno izrađenu šalicu O'š Kolač koja nije na prodaju, kao i posebnu vrećicu za kupovinu te paket kolačića od mekih badema, amaretta i limuna. U svojoj ćete vrećici pronaći i recept. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Uživanje u jedinstvenim slasticama u proslavljenoj slastičarnici s vama posebnom osobom.

Istaknuto
Insajderski pogled na splitsku kulinarsku i umjetničku kulturu
O'š Kolač vrećica, šalica i kolačići
Tajni recept za kolačić koji možete odnijeti kući

Detalji

Dostupno od 1. lipnja do 31. prosinca 2019.
Ova ponuda ne uključuje parkiranje

Odredbe i uvjeti

  1. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com

  2. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

  3. Svaki vaučer vrijedi samo za jednu kupnju.

  4. Vlasnik/ca kartice Mastercard mora pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazao/la svoj identitet na popisu kupnje.

  5. Ova posebna ponuda uključuje vrećicu za kupovinu marke O'š Kolač, ručno izrađenu šalicu, paketić koji sadrži tri meka „galettine” kolačića i recept kako ih pripraviti kod kuće.

  6. Ova je posebna ponuda neprenosiva.

  7. Ova posebna ponuda Priceless ne uključuje parkiranje.

  8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

  9. Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 48,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics