Početna Proizvodi Ponude Hoteli Počastite se luksuznom noći u hotelu Vela Vrata
1 Odabrana ponuda

Počastite se luksuznom noći u hotelu Vela Vrata

Doživljaj

Pobjegnite u šarmantni srednjovjekovni gradić Buzet na vikend iz snova. Uživajte u luksuzu i romantici tijekom dvodnevnog boravka u boutique hotelu Vela Vrata. Smjestite se u svoju sobu u ovoj intimnoj, obiteljskoj gostionici koja gleda na dolinu rijeke Mirne, zatim se opustite u zatvorenom bazenu i isprobajte sadržaje u spa centru. Napunite baterije sljedećeg jutra uz bogat doručak, prije posjeta destileriji Aura na degustaciju rakija i lokalnih džemova. Također, posjetite Natura Tartufe gdje ćete uživati ​​u kušanju istarskih tartufa. Vaučere za iskustva dobit ćete na recepciji hotela. Isključivo za korisnike Mastercard kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Uživajte u romantici i opustite se na šarmantnom istarskom imanju s nekim posebnim

 

Istaknuto

 • Uživajte u dvokrevetnoj sobi hotela Vela Vrata
 • Uživajte u neograničenom korištenju bazena i spa centra
 • Kušajte autentične istarske rakije, džemove i tartufe

 

Detalji

 • Iskustvo se mora rezervirati najmanje 4 dana unaprijed
 • Iskustvo vrijedi za goste starije od 18 godina
 • Cijena je za 2 osobe
 • Klikom na „Kupi sada” pristajete na sve naše Uvjete korištenja

 

Uvjeti i odredbe

 1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.
 3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od jednog noćenja u hotelu Vela Vrata uz neograničeno korištenje zatvorenog bazena, ekskluzivnog doručka sa švedskim stolom, neograničenog korištenja spa centra (u slučaju prethodne rezervacije), besplatne Wi-Fi veze, parkirališnog mjesta i posjeta destileriji Aura (degustacija ograničenog izdanja voćne rakije).
 7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
 8. Potrebna je rezervacija 4 dana prije dolaska.
Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 1
Količina
- +
Cijena
€ 108,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics