Početna Proizvodi Ponude Počastite se večerom od osam sljedova za dvoje u Boškincu
1 Odabrana ponuda

Počastite se večerom od osam sljedova za dvoje u Boškincu

Iskustvo

Prepustite se paškoj kuhinji uz večeru od osam sljedova za dvoje u Boškincu, poznatom luksuznom hotelu, vinariji i restoranu koji je dio prestižne udruge Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE). Vi i vama posebna osoba krenut ćete na kulinarsko putovanje koje se sastoji od uzvišenih jela i tradicionalnih okusa hrvatskog otoka, poput sira, maslinovog ulja, svježeg začinskog bilja i začina. Također ćete dobiti i potpisanu bocu domaćeg vina iz Boškinca koju ćete moći ponijeti kući. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Dijeljenje nezaboravnog obroka od više sljedova i boce vina na Pagu s vama posebnom osobom

 

Istaknuto

 • Počastite se večerom od osam sljedova u Boškincu.
 • Okusite autentičnu, probranu hrvatsku kuhinju.
 • Primite potpisanu bocu vina iz Boškinca.

 

Detalji

 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od osamnaest godina.

 

Uvjeti

 1. Iskustvo je dostupno samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Iskustvo uključuje stol za dvoje u JRE restoranu Boškinac, obrok od 8 sljedova i besplatnu potpisanu bocu vina iz Boškinca.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Vaučer vrijedi za dvije osobe
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 241,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics