Početna Proizvodi Ponude Počastite se večerom od osam sljedova za dvoje u Boškincu
1 Odabrana ponuda

Počastite se večerom od osam sljedova za dvoje u Boškincu

Doživljaj
Prepustite se paškoj kuhinji uz večeru od osam sljedova za dvoje u Boškincu, poznatom luksuznom hotelu, vinariji i restoranu koji je dio prestižne udruge Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE). Vi i vama posebna osoba krenut ćete na kulinarsko putovanje koje se sastoji od uzvišenih jela i tradicionalnih okusa hrvatskog otoka, poput sira, maslinovog ulja, svježeg začinskog bilja i začina. Također ćete dobiti i potpisanu bocu domaćeg vina iz Boškinca koju ćete moći ponijeti kući. Samo za korisnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo

Dijeljenje nezaboravnog obroka od više sljedova i boce vina na Pagu s vama posebnom osobom.

Istaknuto

Počastite se večerom od osam sljedova u Boškincu

Okusite autentičnu, probranu hrvatsku kuhinju
Primite potpisanu bocu vina iz Boškinca

Detalji

Doživljaj je namijenjen za dvije osobe
Gosti moraju biti stariji od 18 godina
Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno

Uvjeti

  1. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com

  2. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

  3. Ponuda vrijedi za dvije osobe

  4. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati e-ulaznicu generiranu na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.

  5. Doživljaj uključuje mjesto u JRE restoranu Boškinac, obrok od 8 sljedova i besplatnu potpisanu bocu vina iz Boškinca.

  6. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.

  7. Ovaj doživljaj Priceless ne uključuje parkiranje.

  8. Ponuda je prikladna za osobe starije od 18 godina.

  9. Nekoliko dana prije događanja, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o tome kako iskoristiti doživljaj i telefonskim brojem za kontakt sa zaposlenikom restorana Boškinac koji će vam pružiti pristup.

  10. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 241,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics