Početna Proizvodi Ponude Zakoračite na putovanje u grad Željeznog prijestolja
1 Odabrana ponuda

Zakoračite na putovanje u grad Željeznog prijestolja

Iskustvo

Prošećite tamo gdje su kročile obitelji Targaryen, Stark i Lannister te uživajte na tematskoj turi Igre prijestolja. Uz stručnog vodiča, istražit ćete prijestolnicu Sedam kraljevstva te se zaustaviti  na mjestima gdje je snimljena popularna TV emisija. Popnite se na zidine koje su napali Baratheonovi ljudi, posjetite zaljev Blackwater i prošećite ulicama na kojima su se odvijale poznate scene. Vidjet ćete sve, od tvrđave Lovrijenac do dubrovačkog Starog grada, što će vam  dati osjećaj da ste uistinu u gradu Željeznog prijestolja. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Uđite u svijet svoje omiljene TV serije s jednako zaljubljenim GoT fanom

 

Istaknuto

 • Krenite u obilazak Dubrovnika kroz tematsku Game of Thrones turu sa stručnim vodičem.
 • Istražite tvrđavu Lovrijenac i Stari grad Dubrovnik.
 • Oživite scene iz serije i posjetite poznate lokacije.

 

Detalji

 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje dva dana unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od osamnaest godina.
 • Iskustvo uključuje prijevoz od hotela do lokacije obilaska, ali bez obzira na to gosti se trebaju pripremiti za dugačku pješačku turu.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od posebno osmišljenog obilaska grada slijedeći mjesta gdje je snimana čuvena televizijska serija Igra prijestolja.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 312,33
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics