Početna Proizvodi Ponude Hoteli Okupajte se u svježe proizvedenom pivu u San Servolo Resortu
1 Odabrana ponuda

Pivska kupka

Iskustvo
Otkrijte jedinstvene blagodati piva za zdravlje i ljepotu tijekom boravka s noćenjem za dvoje u hotelu s četiri zvjezdice San Servolo Resort u Bujama koji je ujedno i pivovara craft piva. Nakon što se vi i vama posebna osoba smjestite u luksuznoj sobi uputit ćete se u Spa centar hotela. Ondje ćete, uz bazen i saunu, imati priliku uroniti u luksuznu pivsku kupku koja će obnoviti i revitalizirati vašu kožu i kosu. Tijekom vašeg boravka nudi vam se ukusna večera u restoranu hotela, besplatan doručak i poseban poklon koji ćete ponijeti kući. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Posjet prvom pivskom kupalištu u Istri s vama posebnom osobom.

Istaknuto
Boravite u deluxe sobi u San Servolo Resortu
Provedite dan u nevjerojatnom pivskom kupalištu
Počastite se primamljivim odreskom za večeru
Uživajte u doručku i poklonu za rastanak

Detalji
Iskustvo je dostupno do 21. prosinca 2019.
Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe
Da bi prisustvovali, gosti moraju biti stariji od 18 godina
Plaćanje za iskustvo mora biti izvršeno najmanje 3 dana unaprijed
3 dana prije dolaska pošaljite e-poruku na adresu info@sanservoloresort.com ili nazovite recepciju hotela kako biste dogovorili točno vrijeme kada želite koristiti beer spa centar
Restoran i pivnica zatvoreni su utorkom
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja
Uvjeti i odredbe
Za ovo iskustvo nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno
Za ovo iskustvo nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno

1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com.
2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.
3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od jednog noćenja u deluxe sobi za dvije osobe u San Servolo Resort & Beer Spa, privatnog kupanja u Beer Spa kupalištu za dvije osobe s uključenim točenim pivom, ukusne večere u restoranu, besplatnog doručka i posebnog poklon paketa za ponijeti kući.
7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 1
Količina
- +
Cijena
€ 548,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics