Početna Proizvodi Ponude Hoteli Okupajte se u svježe proizvedenom pivu u San Servolo Resortu
1 Odabrana ponuda

Pivska kupka

Iskustvo

Otkrijte jedinstvene blagodati piva za zdravlje i ljepotu tijekom boravka s noćenjem za dvoje u hotelu s četiri zvjezdice San Servolo Resort u Bujama koji je ujedno i pivovara craft piva. Nakon što se vi i vama posebna osoba smjestite u luksuznoj sobi uputit ćete se u Spa centar hotela. Ondje ćete, uz bazen i saunu, imati priliku uroniti u luksuznu pivsku kupku koja će obnoviti i revitalizirati vašu kožu i kosu. Tijekom vašeg boravka nudi vam se ukusna večera u restoranu hotela, besplatan doručak i poseban poklon koji ćete ponijeti kući. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Posjet prvom pivskom kupalištu u Istri s vama posebnom osobom

 

Istaknuto

 • Boravite u deluxe sobi u San Servolo Resortu.
 • Provedite dan u nevjerojatnom pivskom kupalištu.
 • Počastite se primamljivim odreskom za večeru.
 • Uživajte u doručku i poklonu za rastanak.

 

Detalji

 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje tri dana unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od osamnaest godina.
 • Točno vrijeme korištenja beer spa centra potrebno je dogovoriti s tri dana unaprijed s recepcijom hotela putem e-mail adrese info@sanservoloresort.com Restoran i pivnica zatvoreni su utorkom.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno je samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com.
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od jednog noćenja u deluxe sobi za dvije osobe u San Servolo Resort & Beer Spa, privatnog kupanja u Beer Spa kupalištu za dvije osobe s uključenim točenim pivom, ukusne večere u restoranu, besplatnog doručka i posebnog poklon paketa za ponijeti kući.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Najniža dobna granica za sudjelovanje u iskustvu je 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 1
Količina
- +
Cijena
€ 548,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics