Početna Proizvodi Ponude Pijuckajte vino u vinogradu zatvorenom za javnost na vrhu planine
1 Odabrana ponuda

Pijuckajte vino u vinogradu zatvorenom za javnost na vrhu planine

Doživljaj

Budite jedni od sretnika koji će posjetiti vinograde Stina koji se nalaze na najvišoj točki otoka Brača. Vi i vaš gost istražit ćete vinograd gdje se grožđe bere ručno i koji je inače zatvoren za javnost te mu je moguće pristupiti samo pješice, na magarcu ili posebnim vozilom. Na vrhu planine u starom samostanu picokara uživat ćete u čaši pjenušavog vina i prekrasnom pogledu na zaljev i obližnji otok Hvar, a zatim ćete se uputiti u vinariju Stina u Bolu na kušanje crnog vina u pratnji enologa vinarije uz pokoji domaći zalogaj. Samo za vlasnike kartice Mastercard. 

 

Što je neprocjenjivo

Nazdraviti zdravlju, sreći i jedinstvenom pogledu s nekim posebnim.

 

Istaknuto

 • Upijte vidike s vinograda Stina, zatvorenima za javnost, koji nadvisuju zapanjujuću hrvatsku obalu
 • Pijuckajte pjenušavo vino u samostanu na najvišoj točki otoka
 • Kušajte crna vina koja se ne mogu kupiti u dućanu

 

Detalji

 • Iskustvo je dostupno tijekom ljetnih mjeseci od 1. lipnja do 1. rujna
 • Za starije od 18 godina
 • Parkirno mjesto nije uključeno
 • Nekoliko dana prije samoga događanja, Priceless Croatia stupit će s vama u kontakt putem e-pošte te vam poslati telefonski broj člana vinarije Stina koji će vam omogućiti pristup iskustvu
 • Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja


Uvjeti i odredbe

 1. Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno
 2. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 3. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 4. Svaka ulaznica vrijedi samo za dvije osobe koje će iskustvo dijeliti s drugim vlasnicima kartice Mastercard, s ukupno 3 mjesta za svako događanje. Doživljaj neće biti dostupan u slučaju iznimno loših vremenskih uvjeta.
 5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati e-ulaznicu generiranu na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Ovo iskustvo uključuje jednu kartu za ekstremne vinograde Stina u mjestu Murvica/Stipančići, prijevoz do mjesta događanja, jednu čašu pjenušavog vina (ako okolnosti budu dopuštale), prijevoz do vinarije Stina u Bolu, kušanje vina i lagane zalogaje.
 7. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.
 8. Ovo iskustvo Priceless ne uključuje parkiranje.
 9. Najmanja starosna dob za ovaj doživljaj je 18 godina starosti i svaka osoba koja prisustvuje mora platiti svoju ulaznicu.
 10. Nekoliko dana prije događanja, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o tome kako iskoristiti iskustvo i telefonskim brojem za kontakt s članom vinarije Stina ili društva Jako vino d.o.o. koji će vam pružiti pristup.
 11. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 136,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics