Početna Proizvodi Ponude Obiđite Zagreb trčeći i kušajte lokalnu delikatesu
1 Odabrana ponuda

Pretrčite Zagreb

Doživljaj

Pokrenite cirkulaciju na trčećem obilasku Zagreba uz vodiča, profesionalnog ultramaratonca. Vi i vaš/a pratitelj/ica pridružit ćete se maloj grupi koja će trčati Gornjim i Donjim gradom Zagreba, uživajući pritom u ljepoti grada. Vidjet ćete sve glavne znamenitosti glavnog grada Hrvatske te njegove skrivene dragulje. Nakon toga napunite baterije u lokalnom restoranu gdje ćete kušati štrukle, autentičnu hrvatsku poslasticu spravljenu od tijesta punjenog svježim sirom. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Obilazak – i kušanje – većeg dijela grada u manje vremena s voljenom osobom.

Istaknuto
Obiđite Zagreb trčeći s vodičem ultramaratoncem
Ostanite u pokretu dok razgledavate sva najbolja mjesta
Oporavite snagu uz štrukle, tradicionalnu hrvatsku poslasticu sa sirom

Detalji
Doživljaj vrijedi za osobe starije od 14 godina
Svaki doživljaj vrijedi za 2 osobe
Doživljaj započinje na Trgu bana Jelačića ili u hotelu u središtu grada
Doživljaj je dostupan na zahtjev tijekom čitave godine
Doživljaj traje 3 sata
Preporučeno vrijeme početka je u 9:00 ili 18:00 sati.
Aranžman je potrebno rezervirati najmanje 4 dana unaprijed
Lako je prilagoditi razinu težine doživljaja
Obilazak uključuje vodiča koji govori engleski, bocu vode na početku obilaska te porciju štrukla i jedno piće nakon trčanja
Pružit ćemo vam mjesto gdje možete ostaviti odjeću koju presvučete. Međutim, bilo bi najbolje da dođete već obučeni u odjeću za trčanje kako bi obilazak mogao započeti što prije. Vaše će osobne stvari biti na sigurnom, stoga ih ne morate nositi sa sobom tijekom obilaska.
Svakako ponesite fotoaparat kako biste zabilježili sve znamenitosti koje ćete vidjeti.
Obucite se u odgovarajuću odjeću za trčanje ili fitness hodanje, što uključuje i tenisice prikladne za takve aktivnosti. Savjetujemo vam da prije obilaska provjerite vremensku prognozu kako biste pripremili odjeću koja odgovara vremenskim uvjetima.

Uvjeti i odredbe

 1. Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno

 2. Ovaj je doživljaj dostupan samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com

 3. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora (ako nije moguće održati doživljaj u slučaju lošeg vremena ili zbog drugih nepredviđenih okolnosti).

 4. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

 5. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.

 6. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.

 7. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od obilaska uz trčanje/džogiranje, razgleda znamenitosti Zagreba, štrukla, vode na početku trčanja i piće nakon njega.

 8. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.

 9. Ovaj doživljaj Priceless ne uključuje parkiranje.

 10. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u doživljaju 14 godina.

 11. Nekoliko dana prije putovanja, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o iskustvu te telefonskim brojem za kontakt s članom osoblja.

 12. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

 13. KLIJENTI se slažu da snose odgovornost za rizike od ozljede koje uključuje sudjelovanje u trčanju, džogiranju, hodanju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti. AGENCIJA ne snosi odgovornost za bilo kakvu ozljedu, nesreću ili čak smrt sudionika prije, tijekom ili nakon obilaska. KLIJENTI su također odgovorni za vlastitu sigurnost tijekom obilaska i od njih se očekuje da primjenjuju odgovarajući oprez i pažnju tijekom čitavog obilaska. Vodič će nastojati osigurati sigurne rute i prelaske ceste, no AGENCIJA ne snosi odgovornost za bilo kakvu ozljedu, nesreću ili čak smrt sudionika tijekom obilaska. KLIJENTI su odgovorni za osiguravanje odgovarajuće odjeće za trčanje ili fitness hodanje, što uključuje i tenisice prikladne za takve aktivnosti. Savjetuje ih se da prije početka obilaska provjere vremensku prognozu, s obzirom na to da su odgovorni za odgovarajuće odijevanje sukladno vremenskim uvjetima.

 

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 170,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics