Početna Proizvodi Ponude Hoteli Boravite u raskoši hotela Villa Magdalena
1 Odabrana ponuda

Villa Magdalena

Doživljaj
Uživajte u ljepotama Hrvatskog zagorja i trodnevnom boravku (dvije noći) u luksuznom hotelu Villa Magdalena. Vi i vaš partner ćete se u potpunosti odmoriti u Spa Luxury Suiteu s terasom i jacuzzijem s termalnom vodom. Također će vam u sobi biti serviran Bio Vital doručak, uživat ćete i u večeri od pet sljedova u cijenjenom restoranu hotela, spa tretmanu od 90 minuta i još mnogočemu. Isključivo za korisnike Mastercard kartica.

Što je neprocjenjivo

Ugodno putovanje i boravak u Hrvatskoj koji će vas revitalizirati.

Istaknuto

Odsjednite u luksuznom apartmanu hotela Villa Magdalena
Večerajte u pet sljedova u poznatom restoranu hotela
Opustite se i regenerirajte tijekom spa tretmana

Detalji
Doživljaj vrijedi do 30. rujna 2019.
Odjava posljednjeg dana je u 11.00
Paket je za 2 ljudi
Minimalna dob je 18 godina
Iskustvo se mora rezervirati i platiti barem 7 dana unaprijed
Iskustvo uključuje:
smještaj u Spa Luxury Suiteu s terasom, jacuzzijem i termalnom vodom, Bio Vital doručak poslužen u sobi, ekskluzivnu večeru od 5 sljedova, neograničeno korištenje wellness & spa prostora, fitness, tanjur svježeg voća svaki dan i  ritual s čokoladom od 90 minuta

Uvjeti i odredbe

1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com

2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.

3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.

5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.

6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od dva noćenja za dvije osobe u Villi Magdalena, smještaj u luksuzno opremljenom Spa Luxury apartmanu s terasom, jacuzzijem i vodom iz termalnog izvora, Bio Vital doručak poslužen u sobi, ekskluzivnu večeru od 5 sljedova, neograničeno korištenje panoramske wellness & spa oaze, kao i teretane, pladanj sa svježim voćem koji se poslužuje svaki dan i jednokratan ritual s čokoladom u trajanju od 90 minuta po osobi.

7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.

Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 2
Količina
- +
Cijena
€ 506,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics