Početna Proizvodi Ponude Upoznajte selo roda i pripremite postolja za njihova gnijezda
1 Odabrana ponuda

Upoznajte selo roda i pripremite postolja za njihova gnijezda

Iskustvo

Otkrijte nevjerojatan Čigoč, selo roda u Parku prirode Lonjsko polje. Imate ćete priliku razgledati prvo europsko selo posvećeno ovim predivnim, ugroženim pticama i saznati što sve čuvari parka čine kako bi očuvali i obnovili njihovo prirodno stanište. Pomoći ćete izraditi čvrste drvene platforme na kojima rode savijaju svoja gnijezda na krovovima drvenih seoskih kuća. Nakon posjete Čigoču, uživat ćete u vožnji kanuom.  Na kraju dana imate ćete priliku promatrati rode, na skrivenom mjestu zatvorenom za javnost, na kojem se okupljaju prije zajedničkog leta prema Africi. Tijekom dana uživat ćete i u zasluženoj okrijepi (gablecu) s čuvarima parka.
Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Promatranje roda iz blizine i pomaganje u njihovoj zaštiti uz nekog posebnog

 

Istaknuto

  • Istraživanje Čigoča, sela roda
  • Vožnja kanuom
  • Gablec s rendžerima

 

Detalji

  • Iskustvo je dostupno do kraja 31. kolovoza 2020. od 8.30 sati
  • Posjetiteljima se preporučuje ponijeti bocu vode i zaštitno sredstvo protiv komaraca te se odjenuti prikladno za cjelodnevni boravak u prirodi.

 

Uvjeti i odredbe

1. Iskustvo je dostupno samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od izrade drvenih platformi za rode, vožnje kanuom, promatranja roda i ručka.
5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
8. Nema ograničenja vezana za dob za korištenje iskustva; djeca trebaju biti u pratnji odraslih.                                                                                                                                       
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 80,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics