Početna Proizvodi Ponude Provedite dan poput rendžera u Parku prirode Lonjsko polje
1 Odabrana ponuda

Provedite dan poput rendžera u Parku prirode Lonjsko polje

Iskustvo

Povežite se s prirodom u danu kojeg ćete provesti kao rendžer u Parku prirode Lonjsko polje. Započnite dan u jednom od najvećih europskih zaštićenih močvarnih predjela te upoznajte rad zaposlenika Parka koji svakodnevno pomažu u zaštiti prirode te očuvanju prirodnog staništa brojnih životinjski i biljnih vrsta. Uživajte u vožnji čamcem po rijeci Strug, prošetajte gustom hrastovom šumom i upoznajte preko 250 različitih vrsta ptica uključujući i omiljene hrvatske rode.  S rendžerima ćete, osim toga, uživati u okrijepi (gablecu) u prirodi. 

 

Što je neprocjenjivo

Uživanje u ljepotama Lonjskog polja uz vašeg omiljenog ljubitelja prirode.

 

Istaknuto

  • Provedite dan poput rendžera 
  • Provozajte se rijekom Strug
  • Uživajte u gablecu s rendžerima

 

Detalji

  • Iskustvo je dostupno do kraja 31. kolovoza 2020. od 8.30 sati
  • Posjetiteljima se preporučuje ponijeti bocu vode i zaštitno sredstvo protiv komaraca te se odjenuti prikladno za cjelodnevni boravak u prirodi.

 

Uvjeti i odredbe

1. Iskustvo je dostupno samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od sudjelovanja u rendžerskim aktivnostima u parku, vožnje rijekom Strug, šetnje obližnjom šumom i ručka.
5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
8. Nema ograničenja vezana za dob za korištenje iskustva; djeca trebaju biti u pratnji odraslih.                                                                                                                                       
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 80,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics