Početna Proizvodi Ponude Kušajte nagrađivana istarska maslinova ulja u obilasku s vodičem
1 Odabrana ponuda

Eat Istria

Iskustvo

Otkrijte što čini istarsko maslinovo ulje najboljim na svijetu tijekom obilaska dvaju renomiranih proizvođača maslinovog ulja. Vi i vaša pratnja istražit ćete maslinike vodnjanskog kraja te pritom naučiti kako se proizvodi svaka sorta maslinovog ulja i na svakoj od lokacija kušati barem tri vrste. Također ćete kušati domaće zalogaje pripremljene s raznim maslinovim uljima kako bi se postigao savršen okus. Osim toga, moći ćete kušati i jedini balzamični ocat koji se proizvodi u Istri. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Kušanje vrhunskih maslinovih ulja u društvu ljubitelja hrane

 

Istaknuto

 • Posjetite proizvođače maslinovog ulja objavljene u vodiču Flos Olei.
 • Kušajte nekoliko vrsta maslinovog ulja na dvije lokacije.
 • Kušajte domaće zalogaje i jedini istarski balzamični ocat.

 

Detalji

 • Iskustvo je namijenjen za dvije osobe.
 • Iskustvo uključuje prijevoz iz bilo kojeg smještaja u Istarskoj županiji do oba proizvođača maslinovog ulja i natrag.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje prijevoz s mjesta smještaja (bilo gdje u Istarskoj županiji) do dva proizvođača maslinovog ulja iz vodiča Flos Olei u vodnjanskom kraju i natrag; kušanje tri maslinova ulja po proizvođaču; zakusku od tradicionalnih istarskih proizvoda ovisno o sezoni; jedno kušanje balzamičnog octa na lokaciji proizvođača u vodnjanskom kraju.
 5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati e-ulaznicu generiranu na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Iskustvo je prikladno za obitelji s djecom.
 9. Nekoliko dana prije iskustva, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o tome kako iskoristiti iskustvo i telefonskim brojem za kontakt s članom društva EatIstria koji će vam pružiti pristup.
 10. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 205,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics