Početna Proizvodi Ponude Naučite kako se pripremaju i pakiraju jela u profesionalnom cateringu
1 Odabrana ponuda

Naučite kako se pripremaju i pakiraju jela u profesionalnom cateringu

Iskustvo

Usavršite svoje kuharske vještine na interaktivnoj radionici koju vode kuhari i stručnjaci iz Jedem doma.  Pridružite im se u profesionalnoj kuhinji u Zagrebu, naučite što više možete o pripremi i pakiranju gotovih ili polugotovih jela. Provest će vas kroz čitav proces od izbora recepta, kuhanja, pakiranja do završnog dijela - izrade zgodnih naljepnica i oznaka za pripremljena jela. Okušajte se u pripremi juha, temeljaca ili šalše. Na kraju ćete sa sobom ponijeti gotovo jelo u kojem možete uživati kod kuće ili ga pokloniti nekom dragom gurmanu. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica. 
 

Što je neprocjenjivo

Naučite pripremati umake i jela restoranske kvalitete.

 

Istaknuto

 • Usavršite svoje kuharsko umijeće uz profesionalne kuhare
 • Kreirajte vlastito gotovo sezonsko jelo od najkvalitetnijih sastojaka
 • Ponesite kući dekorativno spakirano jelo

 

Detalji

 • Iskustvo je dostupno do 31. prosinca 2020.
 • Iskustvo je namjenjeno za dvije osobe. 
 • Iskustvo se provodi na engleskom ili hrvatskom jeziku.
 • Iskustvo je dostupno svim dobnim skupinama, djeca trebaju biti u pratnji roditelja.                                                                                     Iskustvo je potrebno rezervirati barem sedam dana ranije.
 • Parking nije osiguran.

                                                          

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo isksutvo uključuje vaučer za dvije osobe za paket koji se sastoji od radionice pripreme i pakiranja jela u profesionalnom studiju Jedem doma. 
 5. Korisnici Mastercard kartica i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi i svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 55,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics