Početna Proizvodi Ponude Krenite u pohod na tartufe s vodičem u Motovunskoj šumi
1 Odabrana ponuda

Restoran Zigante

Iskustvo

Obiđite Motovunsku šumu u potrazi za tartufima sa stručnjacima iz restorana Zigante, čijim jelovnikom dominiraju tartufi. Dođite u očuvanu nizinsku šumu i iz ilovastog tla iskopajte dragocjene gljive koje karakterizira jedinstven i intenzivan umami okus koji ih čini jednim od najdragocjenijih specijaliteta na svijetu. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Traženje i pronalaženje dragocjenih tartufa u prekrasnom okruženju s voljenom osobom

 

Istaknuto

 • Tražite tartufe uz stručne vodiče iz restorana Zigante.
 • Uživajte u lovu u raskošnom zelenilu Motovunske šume.
 • Naučite više o aromi, okusu i drugim nijansama tartufa.

 

Detalji

 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje tri dana unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za više osoba (veličina grupe može varirati od dvije do dvadeset osoba, a cijena ostaje ista bez obzira na veličinu grupe).
 • Najmanje jedan od sudionika mora imati osamnaest ili više godina.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com.
 2. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od izleta u pratnji vodiča tijekom kojeg će sudionici tražiti tartufe u Motovunskoj šumi uz stručno vodstvo djelatnika restorana Zigante.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Najmanje jedan od sudionika mora imati 18 ili više godina
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 123,29
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics