Početna Proizvodi Ponude Hoteli Provedite dvije luksuzne noći u legendarnom hotelu Esplanade Zagreb
1 Odabrana ponuda

Hotel Esplanade Zagreb

Iskustvo

Pobjegnite od svakodnevice uz luksuzan boravak od dvije noći u prekrasnom hotelu Esplanade Zagreb. Započnite s vožnjom limuzinom od zračne luke do hotela, zatim se počastite raskošnim obrokom s potpisom chefice Ane Grgić uz čašu hrvatskog vina. Sutradan prošećite i istražite grad uz pratnju profesionalnog fotografa s kojim ćete uhvatiti svaki trenutak. Svakako se počastite ukusnim doručkom, a zatim završite svoje putovanje boravkom u sauni. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Uživajte u odmoru iz bajke s vama dragom osobom u jednom od najprestižnijih i najstarijih zagrebačkih hotela

 

Istaknuto

 • Provedite dvije noći u deluxe apartmanu u hotelu Esplanade Zagreb.
 • Zajednički uživajte u večeri za dvoje koju je pripremila slavna majstorica kuhinje Ana Grgić.
 • Istražite grad uz pratnju profesionalnog fotografa.
 • Opustite se dok vas obasipaju pogodnostima kao što je spa tretman, vožnja limuzinom do hotela i iz hotela, čaša pjenušca dobrodošlice i još mnogo toga.

 

Detalji

 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje tri dana unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od osamnaest godina.


Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com.
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od dva noćenja za dvije osobe u hotelu Esplanade Zagreb, vožnje limuzinom od zračne luke do hotela i natrag, čaše pjenušca po dolasku, raskošnog doručka za dvoje, VIP tretmana u sobi, kozmetičkog i frizerskog tretmana, šetnje gradom uz pratnju profesionalnog fotografa, večere za dvoje u otmjenom restoranu Zinfandel's, korištenja teretane i saune, Wi-Fi veze, kao i korištenja usluge „Press Reader Hot Zone”.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 2
Količina
- +
Cijena
€ 2.260,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics