Početna Proizvodi Ponude Planinarite slikovitom planinom Velebit uz vodstvo nadzornika Parka
1 Odabrana ponuda

Planinarite slikovitom planinom Velebit uz vodstvo nadzornika Parka

Doživljaj
Prepustite se lokalnoj kulturi uz planinarski izlet i noćenje na planini Velebit. Dočekat ćemo vas u Centru za posjetitelje Nacionalnog parka Velebit prije nego što krenete prema planinskoj kolibi s nadzornikom Parka. Zajedno ćete propješačiti slikovitim stazama s pogledom na zadivljujuće otoke i more, a zatim ćete provesti noć u tradicionalnoj pastirskoj kolibi. Sljedeći ćete dan nastaviti s planinarenjem i istraživanjem okolice prije povratka u Krasno ili Jablanac. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Povezivanje s prirodom, zajedno s vašim partnerom ili partnericom, na predivnim hrvatskim planinama.

Istaknuto
Rekonstrukcija pastirskih putovanja uz dvosatnu šetnju
Otkrivanje netaknute divljine
Noćenje u kolibama sa solarnim napajanjem

Detalji
Dostupno: 29. – 30. svibnja, 27. – 28. lipnja, 12. – 13. srpnja, 1. – 2. kolovoza, 28. – 29. kolovoza i 25. – 26. rujna 2019.
Doživljaj je namijenjen za dvije do četiri osobe
Gosti trebaju ponijeti toplu, slojevitu odjeću koja je prikladna za planinarenje, uključujući prikladnu obući, zaštitu za glavu od sunca i vjetra te bilo što drugo u čemu se osjećaju ugodno
Gosti trebaju ponijeti hranu i proizvode za osobnu higijenu kako bi im bilo ugodno tijekom planinarenja
Gostima se savjetuje da ponesu ručnu svjetiljku ili džepnu lampu, upaljač i višenamjenski nož za planinarenje
Svu hranu i ostali pribor potrebno je kupiti unaprijed, s obzirom na to da na odredištu ne postoje obližnje trgovine
Imajte na umu da je mobilni signal na tom području slab
Aranžman je potrebno rezervirati najmanje 5 dana unaprijed
Robinzonski turizam: u kolibama je dostupna struja, ali nema tekuće vode. Nacionalni će park gostima omogućiti pitku vodu. Kolibe imaju zajedničku kupaonicu.
Odredbe i uvjeti
Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno
Klikom na „Kupi sada” pristajete na sve naše Uvjete korištenja
1. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora (ako nije moguće dočekati goste u slučaju lošeg vremena itd.)
3. U slučaju lošeg vremena tijekom posjeta gostiju, Partner zadržava pravo promjene programa.
4. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
5. Svaki vaučer vrijedi za četiri osobe.
6. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
7. Doživljaj uključuje vaučer za četiri osobe za aranžman koji se sastoji od posjete Kući Velebita, planinarenja s vodičem u trajanju od 2 do 4 sata, smještaja, prijevoza do krškog polja Lubenovac, šetnje poučnom „Pastirskom stazom” u trajanju od 2 do 4 sata.
8. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.
9. Ova posebna ponuda Priceless uključuje parkiranje.
10. Najniža dobna granica za sudjelovanje u doživljaju je 6 godina (djeca moraju biti u pratnji odrasle osobe).
11. Nekoliko dana prije putovanja, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o posebnoj ponudi te telefonskim brojem za kontakt s članom osoblja.
12. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 306,57
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics