Početna Proizvodi Ponude Upustite se u lov na tartufe u okolici Zagreba
1 Odabrana ponuda

Upustite se u lov na tartufe u okolici Zagreba

Doživljaj
Otkrijte ukusne hrvatske tartufe tijekom izleta lova na tartufe i degustacije na otvorenom u zagrebačkim parkovima i špiljama. Najprije krenite u vožnju uz osobnog vozača kroz razne četvrti glavnoga grada da biste iskusili grad. Zatim slijedite čopor druželjubivih pasa Lagotto Romagnolo dok vas vode do tartufa koje možete iskopati i ponijeti kući. Završite dan uz ukusnu degustaciju na otvorenom koja uključuje poseban aperitiv, sir s tartufima i svježe nasjeckane crne tartufe. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Druženje s drugim ljubiteljima gljiva prilikom lova na tartufe uz nekoliko druželjubivih pasa.

Istaknuto
Krenite u lov na tartufe u najboljim prirodnim lokalitetima u Zagrebu.
Ponesite kući tartuf koji ste iskopali.
Kušajte svježe nasjeckane tartufe prilikom degustacije tartufa na otvorenom.

Detalji
Doživljaj vrijedi do 31. prosinca 2019.
Prikazana cijena vrijedi za 2 osobe.
Gosti trebaju pripremiti odjeću za kišno ili loše vrijeme i za šetnju na otvorenom.
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja.

Uvjeti i odredbe
1. Ova je ponuda dostupna samo na mrežnom mjestu Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Kupac će dobiti puni povrat novca u slučaju više sile na strani Organizatora (ako nije moguće dočekati goste u slučaju lošeg vremena itd.)
3. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Ovaj doživljaj uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od prijevoza na lokaciju, izleta lova na tartufe, degustacije svježih vrhunskih crnih tartufa na otvorenom i prijevoza do smještaja.
7. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.
8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 150,70
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics