Početna Proizvodi Ponude Pobjegnite za vikend i istražite vinsku regiju Slavonije
1 Odabrana ponuda

Pobjegnite za vikend i istražite vinsku regiju Slavonije

Iskustvo

Zaljubit ćete se u okuse Slavonije, važne hrvatske vinske regije u vikendu za dvoje s dva noćenja i doručkom u Hotelu Stupnički Dvori u Brodskom Stupniku. Jedan tradicionalni doručak bit će vam poslužen usred vinograda. Imat ćete priliku obići vinograde i vinariju uz vodiča te uživati u odmoru kraj obližnjeg jezera, a možete se okušati i u pecanju. U nagrađivanoj vinariji Galić u srcu Kutjeva kušat ćete cijenjena Galić vina, obići ovo jedinstveno, moderno zdanje, a kući otići s vrijednim poklonom - bocom vina Galić. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Uživanje u romantičnom vikendu i istraživanje vinograda čuvene hrvatske vinske regije

 

Istaknuto

 • Dva noćenja u Hotelu Stupnički Dvori.
 • Obilazak vinograda i vinarije Galić u Stupničkim Dvorima te moderne vinarije u Kutjevu.
 • Boca vina vinarije Galić na poklon.

 

Detalji

 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje tri dana unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namijenjeno osobama starijim od osamnaest godina.
 • Parking i wi-fi su osigurani i uključeni u cijenu.
 • Iskustvo nije dostupno 31. prosinca 2020.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com.
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Za uspješno plaćanje potrebno je potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od dva noćenja za dvije osobe u Hotelu Stupnički Dvori u Brodskom Stupniku s uključenim doručkom, doručkom u vinogradu, obilaskom vinograda, vinarije u Brodskom Stupniku te vinarije u Kutjevu, degustacije vina u vinariji Galić u Kutjevu te posebnog poklon paketa za ponijeti kući.
 5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 150,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics