Početna Proizvodi Ponude Upoznajte se s proizvodnjom vina u Slavoniji i kušajte vrhunska hrvatska vina
1 Odabrana ponuda

Upoznajte se s proizvodnjom vina u Slavoniji i kušajte vrhunska hrvatska vina

Iskustvo

Otkrijte tajne hrvatskog vinarstva tijekom dva dana boravka u Slavoniji. Noćite u šarmantnom hotelu Stupnički dvori u pitoresknom selu Brodski Stupnik. Tijekom dana istražujte veličanstveno imanje vinarije Galić, pomažite u sezonskim vinogradarskim poslovima i od lokalnih stručnjaka učite o održivoj poljoprivredi i vinarstvu.  Ovisno o sezoni dolaska, naučit ćete kako se obrezuje loza, uklanja višak pupova ili ćete pomagati u berbi. Uživat ćete i u tradicionalnom slavonskom doručku, a nakon rada u vinogradu u roštiljanju na svježem zraku uz pokoju čašu Galić vina. Ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica. 

 

Što je neprocjenjivo

Rad u vinogradu jedne od najvažnijih hrvatskih vinskih regija uz dragog ljubitelja vina.

 

Detalji

 • Iskustvo je dostupno od travnja do studenog 2020.
 • Isksutvo je namjenjeno za dvije osobe.
 • Iskustvo je namjenjeno za osobe starije od 18 godina.
 • Isksutvo je potrebno rezervirati namjmanje 3 dana unaprijed.
 • Noćenje uključuje doručak, a u sklopu iskustva je i roštilj u vinogradu.
 • Besplatan parking i wi-fi su dostupni u hotelu.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od dva noćenja s doručkom u hotelu Stupnički dvori, obilazak vinograda, rad u vinogradu, roštilj- ručak u vinogradu.
 5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 150,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics