Početna Proizvodi Ponude Doživite noć u Zagrebu u vožnji vintage Yugom
1 Odabrana ponuda

Doživite noć u Zagrebu u Yugu

Iskustvo

Vratite se u 80-te opuštenom noćnom vožnjom zagrebačkim znamenitostima u klasičnom starom automobilu Yugo! Upoznajte najbolje što Zagreb može ponuditi, saznajte zabavne zagrebačke štiklece i zanimljivosti! Vidjet ćete, primjerice, jedinstveni krov crkve Svetog Marka na Gornjem gradu kao i zagrebačku katedralu u najstarijem dijelu grada – Kaptolu, saznati što je Nikola Tesla radio u Zagrebu 1892. godine ili pokušati prebrojati 241 lampion u povijesnom dijelu grada! Očekuje vas nezaboravna noćna avantura! Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Jedinstveno iskustvo vožnje u stilu 80-ih, u klasičnom Yugu, uz prekrasne prizore osvijetljenih zagrebačkih znamenitosti!

 

Istaknuto

 • Vožnja Zagrebom u klasičnom automobilu Yugo.
 • Iskusni lokalni vozač-vodič.
 • Nevjerojatni prizori osvijetljenih zagrebačkih znamenitosti.

 

Detalji

 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje jedan dan unaprijed.
 • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.
 • Trajanje doživljaja je otprilike 50 minuta.
 • Iskustvo je dostupno svaki dan (osim 13., 24. i 25. prosinca) s početkom u 19 sati. Vrijeme početka može se mijenjati ovisno o zahtjevu gosta, dostupnosti automobila i vremenu trajanja dnevnog svjetla u proljetnim i ljetnim mjesecima.
 • Od 1. ožujka iskustvo počinje u 20 sati, a od 15. svibnja u 21 sat zbog dužeg trajanja dana.
 • Početna lokacija - Kvaternikov trg, Zagreb. Vaš vodič dočekat će vas na Kvaternikovom trgu, ispred lifta za podzemnu garažu na kojoj su parkirani Yugo automobili.
 • Rezervacija ovisi o dostupnosti automobila i vremenskim uvjetima - s obzirom da su automobili Yugo stari preko 30 godina lako ih mogu oštetiti nepovoljne vremenske prilike stoga se obilazak ne provodi u slučaju snijega, poledice ili vrlo jake kiše.

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com.
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji uključuje 50 minuta vođenog obilaska Zagreba Yugom u večernjim satima. Početna lokacija je Kvaternikov trg u Zagrebu.
 5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
 8. Najmanje jedan od sudionika mora biti stariji od 18 godina.
 9. Preporučuje se da ostavite svoj telefonski broj tijekom postupka kupnje kako bi se s vama mogli stupiti u kontakt u slučaju bilo kakvih pitanja ili incidenata.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 54,80
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics