Početna Proizvodi Ponude Počastite nepce svježim tartufima
1 Odabrana ponuda

Počastite nepce svježim tartufima

Doživljaj
Kušajte tartufe izravno iz tla uz Truffle Hunting Zagreb. Za početak ćete se upoznati s lovačkim psima i vodičima da biste saznali sve o zagrebačkim crnim tartufima i njihovu načinu pripreme. Zatim ćete uživati u degustaciji na otvorenom koja uključuje nasjeckane tartufe, sir s tartufima i poseban aperitiv, nakon čega slijedi jelovnik u tri slijeda jela nadahnutih tartufima popraćen vinom. Čak ćete primiti svježe iskopani tartuf koji možete ponijeti kući. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

Što je neprocjenjivo
Kušanje svježih tartufa iskopanih iz tla uz druge znatiželjne gurmane.

Istaknuto
Saznajte sve o slavnim zagrebačkim crnim tartufima.
Uživajte u svježe nasjeckanim tartufima i gurmanskim jelima.
Ponesite kući svježe iskopani tartuf.

Detalji
Doživljaj je dostupan do daljnjega.
Doživljaj je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed.
Doživljaj je namijenjen za najmanje 2 osobe.
Prikazana cijena vrijedi za 2 osobe.
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja.

Uvjeti i odredbe
1. Ova je ponuda dostupna samo na mrežnom mjestu Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Kupac će dobiti puni povrat novca u slučaju više sile na strani Organizatora (ako nije moguće dočekati goste u slučaju lošeg vremena itd.)
3. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Ovaj doživljaj uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od izleta na temu tartufa, prezentacije, degustacije, doživljaja u restoranu i dara.
7. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.
8. Nema minimalne dobi za sudjelovanje u doživljaju.
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 182,20
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics