Početna Proizvodi Ponude Dobijte uvid u život na farmi mlijeka u Zagorju
1 Odabrana ponuda

Dobijte uvid u život na farmi mlijeka u Zagorju

Doživljaj

Posjetite obiteljsku farmu Marija Kroga da biste doživjeli čaroliju hrvatske proizvodnje mlijeka. Vi i vaš suputnik otkrit ćete što je potrebno za stvaranje najboljih mliječnih proizvoda u zemlji, poput jogurta, kefira i sira. Hranit ćete koze i krave, a potom ćete naučiti napraviti vlastiti voćni jogurt uz prekrasna zagorska brda u pozadini. Također ćete kušati proizvode s farme i slatkiše domaće izrade. Isključivo za vlasnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo

Cijeniti naporni rad potreban za vođenje farme mlijeka.

Istaknuto

Upoznajte koze i krave na farmi mlijeka Marija Kroga
Upoznajte se s procesom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda visoke kvalitete
Kušajte slasne proizvode s farme

Detalji

Doživljaj se održava 30. rujna 2019.
Doživljaj je potrebno rezervirati barem 1 dan unaprijed
Doživljaj je namijenjen za 2 osobe
Prikazana cijena vrijedi za 2 osobe

Uvjeti i odredbe

1. Doživljaj je dostupan samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. U slučaju više sile, Pružatelj usluge Kupcu će vratiti puni iznos novca.
3. Plaćanje se vrši Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od razgledavanja farme i avanture u zagorskim brdima.
7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 34,25
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics