Početna Proizvodi Ponude Dobijte uvid u život na farmi mlijeka u Zagorju
1 Odabrana ponuda

Dobijte uvid u život na farmi mlijeka u Zagorju

Iskustvo

Posjetite obiteljsku farmu Marija Kroga da biste doživjeli čaroliju hrvatske proizvodnje mlijeka. Vi i vaš suputnik otkrit ćete što je potrebno za stvaranje najboljih mliječnih proizvoda u zemlji, poput jogurta, kefira i sira. Hranit ćete koze i krave, a potom ćete naučiti napraviti vlastiti voćni jogurt uz prekrasna zagorska brda u pozadini. Također ćete kušati proizvode s farme i slatkiše domaće izrade. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Što je neprocjenjivo

Cijeniti naporni rad potreban za vođenje farme mlijeka

 

Istaknuto

Upoznajte koze i krave na farmi mlijeka Marija Kroga.
Upoznajte se s procesom proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda visoke kvalitete.
Kušajte slasne proizvode s farme.

 

Detalji

  • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje jedan dan unaprijed.
  • Iskustvo je namijenjeno za dvije osobe.

 

Uvjeti i odredbe

  1. Iskustvo je dostupno samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
  2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
  3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
  4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od razgledavanja farme i avanture u zagorskim brdima te pripreme i degustacije proizvoda farme.
  5. Korisnik/ca Mastercard kartice i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
  6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
  7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
  8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 34,25
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics