Početna Proizvodi Ponude Hoteli Iskusite romantičan bijeg za dvoje u hotelu Kaštel u Motovunu
1 Odabrana ponuda

Iskusite romantičan bijeg za dvoje u hotelu Kaštel u Motovunu

Iskustvo

Počastite se noćenjem za dvoje u hotelu Kaštel u Motovunu uz uključenu večeru i VIP spa dan. Odsjest ćete u luksuznoj sobi s izvornom štukaturom iz 17. stoljeća i uživati u večeri u četiri slijeda koja uključuje poseban jelovnik po izboru chefa. Također ćete provesti dan u spa odmaralištu, što uključuje vinsku kupku za dvoje, bocu pjenušca, tridesetominutnu aromatsku masažu, tri sata saune i pristup hotelskom bazenu s hidromasažom i vodopadima. Samo za vlasnike kartice Mastercard.

 

Što je neprocjenjivo

Odmaranje u Istri i uživanje u romantičnom bijegu uz posebnu osobu.

 

Detalji

 • Iskustvo je dostupno do 30. rujna 2019.
 • Iskustvo je potrebno rezervirati najmanje 7 dana unaprijed
 • Iskustvo i prikazana cijena vrijede za 2 osobe
 • Iskustvo vrijedi za sudionike u dobi od 18 i više godina
 • Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja

 

Uvjeti i odredbe

 1. Iskustvo je dostupno samo na stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Kupac će dobiti puni povrat novca u slučaju više sile na strani Organizatora.
 3. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od jednog noćenja u luksuznoj sobi s izvornom štukaturom iz 17. stoljeća, romantične večere u četiri slijeda (poseban jelovnik po izboru chefa) te wellness i spa doživljaja (vinska kupka za dvoje uz uključenu bocu pjenušca, tridesetominutna aromatska spa masaža za dvoje, 180 minuta saune te upotreba hotelskog bazena s hidromasažom i vodopadima).
 7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.
Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 0
Količina
- +
Cijena
€ 360,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics