Početna Proizvodi Ponude Hoteli Otkrijte bogatu kulturnu i kulinarsku povijest Motovuna
1 Odabrana ponuda

Otkrijte bogatu kulturnu i kulinarsku povijest Motovuna

Doživljaj
Saznajte sve o malom gradiću Motovunu, od njegove živopisne povijesti do najpopularnije hrane. Nakon što kušate fritule i domaću rakiju kao piće dobrodošlice, zaputit ćete se u kulturno-obrazovni centar u Kaštelu, gdje se na interaktivnim panoima predstavlja priča o Motovunu. Zatim ćete prisustvovati demonstraciji mljevenja žita s pomoću kamenog mlina na vodu, nakon čega slijedi radionica pravljenja tjestenine i gurmanski doživljaj. Okusite istarske kobasice i bruschettu, a zatim naučite kako praviti tjesteninu uz crne tartufe za ukusan kraj dana. Samo za korisnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo
Učenje o fascinantnom novom mjestu putem njegove povijesti i hrane uz vama dragu osobu.

Istaknuto
Istražite povijest Motovuna u kulturnom centru u Kaštelu
Pogledajte demonstraciju mljevenja žita
Naučite kako praviti tradicionalnu istarsku tjesteninu

Detalji
Doživljaj je potrebno rezervirati najmanje 3 dana unaprijed
Doživljaj je namijenjen za dvije osobe
Doživljaj vrijedi za sudionike u dobi od 18 i više godina
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja


Uvjeti i odredbe
Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno.

1. Doživljaj je dostupan samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Kupac će dobiti puni povrat novca u slučaju više sile na strani Organizatora.
3. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Ovaj doživljaj uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od pića dobrodošlice (domaća rakija i fritule), obilaska kulturno-obrazovnog centra Kaštel, demonstracije mljevenja žita s pomoću kamenog mlina na vodu, radionice pravljenja tjestenine i gurmanskog doživljaja (kušanje kobasice od boškarina i bruschette s namazom od boškarina, domaća tjestenina napravljena tijekom radionice s crnim tartufima, mesna štruca od boškarina, prilog, miješana salata i desert po izboru chefa).
7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u doživljaju 18 godina.
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Hoteli
2 Uredite detalje ponude
Br. noćenja: 0
Količina
- +
Cijena
€ 125,00
Napomena

Potrebno je prethodno provjeriti raspoloživost.

Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics