Početna Proizvodi Ponude Otkrijte raznolikost dalmatinske kuhinje u restoranu Foša
1 Odabrana ponuda

Restoran Foša

Doživljaj

Istražite kulinarsko bogatstvo hrvatske obale za V.I.P. stolom restorana Foša. Smješten u rustikalnoj kamenoj zgradi na rivi u povijesnoj zadarskoj luci, ovaj hvaljeni restoran poznat je po klasičnoj te hrvatskoj tradicionalnoj kuhinji. Uživat ćete u posebnom jelu u tri slijeda s morskim plodovima te u tri vrhunska vina. Samo za korisnike Mastercard kartice.

 

Što je neprocjenjivo

Uživajte u predivnom pogledu s rive i ukusnim specijalitetima hrvatske kuhinje.

 

Istaknuto

 • Čeka vas najtraženiji stol u restoranu Foša
 • Uživajte u ukusnom dalmatinskom jelu u tri slijeda
 • Uživajte u ambijentu ovog povijesnog prostora na obali

 

Detalji

 • Paket je za 2 ljudi
 • Minimalna dob je 18 godina
 • Iskustvo se mora rezervirati i platiti barem 3 dana unaprijed

 

Uvjeti i odredbe

 1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.
 3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od jelovnika s tri slijeda i tri hrvatska vina, sve pripremljeno i posluženo u restoranu Foša.
 7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
 8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.
 9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 100,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics