Početna Proizvodi Ponude Budite VIP gost na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara
1 Odabrana ponuda

Budite VIP gost na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara

Iskustvo:

Pobjegnite na tri dana u Dubrovnik u hotelDoživite VIP iskustvo na jednom od najstarijih europskih umjetničkih festivala uz nekog vama posebnog. Pobjegnite u Dubrovnik gdje ćete tri dana boraviti u hotelu s pet zvjezdica,  u vrijeme otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara. Prva dva dana boravka istražujte gradske muzeje s besplatnim ulazom, obiđite skrivene gradske kutke s privatnim vodičem i profesionalnim fotografom koji će zabilježiti sve trenutke i pretvoriti ih u divne uspomene. Trećeg dana sudjelujte na svečanosti otvaranja koju ćete gledati s brodova usidrenih u Staroj gradskoj luci. Kraj vašeg boravka završite uz posebnu večeru na terasi restorana u Staroj gradskoj luci. Ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica. 

 

Što je neprocjenjivo:

Biti VIP uzvanik na jednom od najstarijih europskih umjetničkih festivala s nekim posebnim 

 

Izdvojeno:

  • Doživite svečanost otvorenja Dubrovačkih Ljetnih Igara
  • Provedite tri noći u hotelu s pet zvjezdica
  • Upoznajte grad uz privatnog vodiča
  • Vaša poklon vrećica uz suvenire sadrži i karticu za besplatan ulaz u gradske muzeje i lokacije

 

Detalji:

  • Iskustvo je dostupno od 8. srpnja do 11. srpnja 2020. 
  • Iskustvo je namjenjeno za dvije osobe.
  • Iskustvo je namjenjeno za osobe starije od 18 godina; djeca su dobrodošla uz prethodnu najavu organizatorima

 

Uvjeti i odredbe:

1. Iskustvo je dostupno samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
4. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od 4 dana (3 noćenja) boravka za dvije osobe u hotelu s 5*, privatne ture koja uključuje posjet raznim gradskim lokacijama, dvije VIP karte za otvorenje Dubrovačkih ljetnih igara s broda usidrenog u Staroj gradskoj luci 10. srpnja te privatnog vozača za relacije imeđu zračne luke i hotela. 
5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
7. Vaučer glasi na osobu i nije prenosiv.
8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u doživljaju 18 godina. Djeca su dobrodošla uz prethodnu najavu organizatorima.
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 2.499,99
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics