Početna Proizvodi Ponude Planinarite šumama Gorskog kotara uz privatnog vodiča
1 Odabrana ponuda

Planinarite šumama Gorskog kotara uz privatnog vodiča

Doživljaj

Istražite zapanjujuću hrvatsku regiju Gorski kotar uz iskusnog privatnog vodiča U pješačenju će vam se pridružiti lokalni stručnjak iz turističke agencije „Lynx and Fox” koji će vama i vašoj pratnji omogućiti pogled izbliza u područje gustih šuma koje se još naziva plućima Hrvatske. Promatrat ćete plodne doline i uzvišene vrhove dok uživate u domaćim užinama i ukusnom ručku. Usto, na poklon ćete dobiti lokalni suvenir koji možete ponijeti kući. Samo za korisnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo

Doživljaj čuda očaravajuće hrvatske šume uz suputnika u avanturi.

Istaknuto

Idite na dnevno planinarenje u Gorski kotar uz privatnog vodiča
Vidite biljke i životinje jedinstvene za ovu izdvojenu regiju
Ostanite siti uz užine, kušanja i ručak

Detalji

Iskustvo je dostupno do daljnjega uz rezervaciju
Prikazana cijena vrijedi za 2 osobe

Uvjeti i odredbe

1. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Kupac će dobiti puni povrat novca u slučaju više sile na strani Organizatora (ako nije moguće dočekati goste u slučaju lošeg vremena itd.)
3. U slučaju lošeg vremena tijekom posjeta gostiju Partner zadržava pravo promjene programa.
4. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
5. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
6. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi i svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
7. Ovaj doživljaj uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od planinarenja od nekoliko sati uz privatnog lokalnog vodiča u Gorskom kotaru
8. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.

 

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 220,00
Napomena

Molimo provjerite raspoloživost prije kupnje.

Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics