Početna Proizvodi Ponude Večerajte visoko nad idiličnim brdima uz pogled na izlazak sunca
1 Odabrana ponuda

Balon klub Zagreb

Iskustvo
Pripremite se na avanturu života kada s voljenom osobom uzletite u pratnji iskusnog pilota balona, Igora Mikloušića, te poznatog chefa, Mate Jankovića. Plovit ćete u oblacima prema zagorskim brežuljcima dok se gostite specijalitetima koje je za vas pripremio chef, a svakim zalogajem osjetit ćete arome Hrvatske: dimljenog lubina, domaće granole te velikog izbora sireva. Pri slijetanju se prisjetite iskustva letenja uz čašu hrvatskog pjenušca.

Što je neprocjenjivo

Kušanje najboljih okusa Hrvatske pri letu na 1.000 metara visine s posebnom osobom.

Istaknuto

Privatni prijevoz automobilom do lokacije i s nje
Letenje na velikoj visini uz zapanjujući pogled
Kušanje mesa, sireva, peciva i još toga što je pripremio chef Mate Janković
Uručenje diplome leta, fotografija i video zapisa vašeg izleta

Detalji

Kako biste dogovorili datum leta, molimo pošaljite mail na e-mail adresu koju ćete pronaći na vaučeru koji ćete dobiti nakon kupnje. Let ovisi o vremenu i preporučljivo je javiti se mailom nekoliko tjedana unaprijed.
Privatni vozač odvest će vas od prethodno određene lokacije u Zagrebu do mjesta uzlijetanja. Nakon iskustva vozač će vas vratiti u Zagreb.
Ovo iskustvo uključuje privatnog pilota i privatnog chefa s posebnim jelovnikom osmišljenim posebno za vas.
Let će trajati otprilike 90 minuta preko Hrvatskog zagorja.
Tijekom leta imat ćete prilike snimati video zapise i fotografirati.
Iskustvo uključuje članstvo u Balon klubu Zagreb.
Primit ćete ručno izrađenu diplomu ovog iskustva Priceless.
Ako imate neka ograničenja u vezi s hranom ili posebnih zahtjeva, obavijestite nas o tome prilikom rezervacije.
Odredbe i uvjeti

 1. Ova je ponuda dostupna samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se izvršava karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno izvršenje plaćanja potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
 4. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati e-ulaznicu generiranu na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
 5. Ovaj doživljaj uključuje prijevoz od prethodno određene lokacije u Zagrebu, sat i pol vremena leta nad Hrvatskim zagorjem, prethodno određen jelovnik jela i pića, čašu pjenušca nakon slijetanja, povratak u Zagreb, privatnog pilota te privatnog chefa.
 6. Ovaj doživljaj u velikoj mjeri ovisi o vremenskim uvjetima, stoga postoji mogućnost otkazivanja izleta zbog vremenskih uvjeta koji onemogućuju let.
 7. Ulaznice glase na osobu i nisu prenosive.
 8. Ovaj doživljaj Priceless uključuje parkiranje.
 9. Ponuda je prikladna za osobe starije od 18 godina.
 10. 10. Nekoliko dana prije događanja, Priceless Croatia poslat će podsjetnik putem e-pošte svim sudionicima s informacijama o tome kako iskoristiti iskustvo i telefonskim brojem za kontakt s članom društva EatIstria koji će vam pružiti pristup.
 11. 11. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.
 12. Za ovaj doživljaj nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 1.650,00
Napomena

Uskoro dostupno

Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics