Početna Proizvodi Ponude Otkrijte znamenitosti i okuse Starog grada Dubrovnika
1 Odabrana ponuda

Otkrijte znamenitosti i okuse Starog grada Dubrovnika

Doživljaj
Otkrijte Stari grad Dubrovnik tijekom obilaska ovog fascinantnog grada opasanog zidinama. Lokalni stručnjak vodit će vas kroz uske ulice Starog grada i po njegovim debelim srednjovjekovnim zidinama, upoznajući vas s poviješću i kulturom grada. Nakon toga, odvest će vas do predivnog pogleda na prepoznatljive crvene krovove i modro Jadransko more.  Obilazak završite ručkom u malom, obiteljskom restoranu Lucin Kantun, gdje ćete uživati u jelima pripremljenim kao u vrijeme Dubrovačke Republike. Samo za korisnike Mastercard kartice.

Što je neprocjenjivo

Zajedno s voljenom osobom uronite u povijest i kulturu "bisera Jadrana".

Istaknuto

Imajte lokalnog vodiča.
Istražite povijest i kulturu grada
Kušajte tradicionalna jela

Detalji
Paket je za 2 ljudi

Minimalna dob je 18 godina

Iskustvo se mora kupiti najmanje 2 dana unaprijed

Paket ne uključuje ulaznice za dubrovačke gradske zidine

Paket uključuje prijevoz od hotela do lokacije iskustva
Postoji opcija za vegetarijance

Uvjeti i odredbe

1. Ovo iskustvo dostupno je samo putem web-mjesta Priceless Croatia: www.priceless.com

2. Kupac će dobiti povrat novca u potpunosti u slučaju više sile na strani Organizatora.

3. Plaćanje se obavlja karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.

4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.

5. Korisnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.

6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od razgledavanja grada s vodičem nakon čega slijedi obrok spremljen na način koji se stoljećima prenosi s koljena na koljeno.

7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.

8. Najniža je dobna granica za sudjelovanje u iskustvu 18 godina.

9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

 

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 312,33
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics