Početna Proizvodi Ponude Počastite se kompletom prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu kože Silvan
1 Odabrana ponuda

Počastite se kompletom prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu kože Silvan

Doživljaj

Zasjajte uz poklon-paket kozmetičkih proizvoda Silvan, hrvatske marke proizvoda za njegu kože koju su u svoja izdanja uvrstili časopisi Vogue i Tatler. U komplet su uključena tri prirodna, ručno rađena sapuna: „Sea Nymph” od morske soli i mandarine, „Black & Pure” od crnog ugljena te „Med i mlijeko Mosora” od domaćeg meda i lavande. Svaki je sapun upakiran u biorazgradivu ambalažu prožetu sjemenjem divljeg cvijeća koje možete posaditi i uzgojiti prekrasan busen. Isključivo za vlasnike Mastercard kartice.

Istaknuto

Njegujte kožu trima prirodnim sapunima
Posadite ambalažu i uzgojite divlje cvijeće
Iskusite djelić prirodne ljepote Hrvatske

Detalji

Poklon-paket moguće je kupiti već sad
Dostava traje 3 – 5 dana
Prikazana cijena vrijedi za 1 osobu
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete korištenja
Uvjeti i odredbe

1. Doživljaj je dostupan samo na web stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. U slučaju više sile, Pružatelj usluge Kupcu će vratiti puni iznos novca.
3. Plaćanje se vrši Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za tri sapuna.
5. Vlasnik/ca kartice Mastercard i pratitelji moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. U ovaj je doživljaj uključen vaučer za poklon-paket koji se sastoji od tri sapuna: „Sea Nymph”, „Black & Pure” te „Med i mlijeko Mosora”.
7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
8. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 24,40
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics