Početna Proizvodi Ponude Počastite se kompletom prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu kože Silvan
1 Odabrana ponuda

Počastite se kompletom prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu kože Silvan

Iskustvo

Zasjajte uz zero-waste poklon paket kozmetičkih proizvoda Silvan, hrvatske marke proizvoda za njegu kože koju su u svoja izdanja uvrstili časopisi Vogue i Tatler. U komplet su uključena tri prirodna, ručno rađena sapuna: „Sea Nymph” od morske soli i mandarine, „Black & Pure” od crnog ugljena te „Med i mlijeko Mosora” od domaćeg meda i lavande. Svaki je sapun upakiran u biorazgradivu ambalažu prožetu sjemenjem divljeg cvijeća koje možete posaditi i uzgojiti prekrasan busen. Pakiranja su inspirirana drevnom plemenskom umjetnosti Ilira čiji se bog prirode, šuma i pašnjaka zvao Silvan. Uz ove vrhunske proizvode za njegu kože, dobit ćete i teglicu za cvijeće te platnenu vrećicu sa zemljom kako bi mogli uživati u svojim sapunima, posaditi pakiranje i promatrati kako izrasta u predivno divlje cvijeće. Ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

 

Istaknuto

 • Njegujte kožu prirodnim sapunima.
 • Posadite ambalažu i uzgojite divlje cvijeće.
 • Iskusite djelić prirodne ljepote Hrvatske.

 

Detalji

 • Ponuda uključuje jedan paket Silvan sapuna.
 • Paket se sastoji od tri sapuna: „Sea Nymph”, „Black & Pure” te „Med i mlijeko Mosora”.
 • Dostava paketa ovisi o destinaciji i traje tri do pet dana (unutar Hrvatske).
   

Uvjeti i odredbe

 1. Ponuda je dostupna samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
 2. Plaćanje se obavlja Mastercard karticom. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše Mastercard kartice aktiviran pri sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri mrežnoj kupnji u Europskoj uniji.
 3. Kupac će dobiti povrat novca u punom iznosu u slučaju više sile na koju Organizator ne može utjecati.
 4. U ovu ponudu uključen je vaučer za poklon-paket koji se sastoji od tri sapuna.
 5. Cijena dostave uključena je u ponudu.
 6. U slučaju da ponudu koristite za poklon, u napomenu je obavezno potrebno upisati adresu za dostavu ukoliko je drugačija od adrese Kupca.
 7. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom procesa kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju ikakvih problema.
Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
Ponuda trenutno nije dostupna
Cijena
€ 16,30
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics