Početna Proizvodi Ponude Krenite na izlet helikopterom iznad Dubrovnika i okolnih otoka
1 Odabrana ponuda

Krenite na izlet helikopterom iznad Dubrovnika i okolnih otoka

Iskustvo
Krenite na 30-minutni izlet helikopterom za četiri osobe na području Dubrovnika. Vidjet ćete prekrasan pogled iz zraka na živopisan povijesni hrvatski grad i okolne otoke, uključujući blistave boje staroga grada, poznate lokalne znamenitosti i značajna povijesna mjesta u regiji. Uživat ćete u ovoj jedinstvenoj, zapanjujućoj perspektivi u društvu iskusnih pilota koji će vas stručno provesti nebom dok snimate spektakularne slike. Osim toga, bit će vam omogućen prijevoz na mjesto polijetanja i s njega. Isključivo za vlasnike Mastercard kartica.

Što je neprocjenjivo
Pogledajte ljepotu Dubrovnika iz zraka sa svojim bliskim prijateljima.

Detalji
Iskustvo je dostupno do 30. rujna 2019.
Iskustvo je namijenjeno za 4 osobe
Iskustvo vrijedi za sudionike u dobi od 18 i više godina
Navedena je cijena za 4 osobe
Kupnjom pristajete na sve naše Uvjete upotrebe
Uvjeti i odredbe
Za ovo iskustvo nije moguće dobiti povrat novca nakon kupnje, osim ako nije drugačije naznačeno

1. Ovo je iskustvo dostupno samo na web-stranici Priceless Croatia: www.priceless.com
2. Kupac će dobiti povrat cijelog iznosa u slučaju više sile na strani Organizatora.
3. Plaćanje se vrši karticom Mastercard. Imajte na umu da je za uspješno plaćanje potrebno potvrditi da je sustav provjere autentičnosti vaše kartice Mastercard aktiviran na sustavu sigurne elektroničke trgovine, što je obavezno pri kupnji na mreži u Europskoj uniji.
4. Svaki vaučer vrijedi za dvije osobe.
5. Vlasnik kartice Mastercard i pratitelj moraju pokazati vaučer generiran na platformi te svoj nacionalni identifikacijski dokument, ako je to potrebno, kako bi dokazali svoj identitet na popisu gostiju.
6. Ovo iskustvo uključuje vaučer za dvije osobe za aranžman koji se sastoji od 30-minutnog leta helikopterom iznad Dubrovnika za četiri osobe.
7. Vaučeri glase na osobu i nisu prenosivi.
8. Minimalna dob sudjelovanja u iskustvu je 18 godina.
9. Preporučujemo vam da nam ostavite svoj telefonski broj tijekom postupka kupnje kako bismo vam se mogli obratiti ako budete imali pitanja ili u slučaju bilo kakvih problema.

Ponude
2 Uredite detalje ponude
Količina
- +
Cijena
€ 1.300,00
Zatvori

Kako bi se osigurao ispravan rad ove web-stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. U slučaju da ne želite da naša stranica učitava kolačiće, moramo vas obavijestiti da će u tom slučaju naša stranica raditi otežano te vam se možda neće učitati svi željeni sadržaji. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook pixel
Google Ads pixel
Twitter pixel

Google Analytics